Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

GD/GIF -19

Kategori: Allmänt

Nu har vi överlevt vårat första år med GD/GIF! Eller vi och vi det är ju Twinsen som deltagit tillsammans med flertalet i sina respektive klasser! Det var en ny upplevelse för oss alla även om både jag o J deltog när vi själva gick på mellanstadiet....ruggit oklart dock hur många ggr vi var med..

(null)

(null)

(null)

Efter alla förberedelser med träning,t-shirts, skyltar så var helgen över förväntan, bara vädret på Söndagen som gav rikligt med regn tyvärr! Alfred blev sjuk o lade en spya natten till söndagen så han fick avstå kula som han hade kvar. Han verkade inte så ledsen för det gissningsvis då vädret inte var så tilltalande!

(null)

(null)

(null)

Killarna gjorde bra i från sig i alla grenar! Bra kämparglöd💪 

Stressen inför detta evenemang till trots så var helgen över förväntan och vi ser framemot nästa års olympiad! Även om man är rätt glad att det är ett helt år dit😉