Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

När Ralph blev 2 år🎈

Kategori: Allmänt

Tiden den där tiden den bara tickar på i raketfart den!

6.e Juni blev vår minsting hela 2 år gammal!
Tyvärr var varken jag eller de tre större grabbarna hemma och kunde fira honom för vi satt i bilen på väg till stugan den dagen. Vi hade dock firat honom som sig bör dagen innan.

(null)

(null)

(null)

(null)

Han fick lite smått o gott som man kan ge en kille som redan har massor efter brorsorna! Ett vatten bord var iallafall en lyckad present till killen som älskar vatten.

Lyxmiddag på Ikea körde vi också 😉
(null)

Två veckor senare blev det släktkalas för både Ralph och för mig som skulle fylla strax efter.

Leksakskök, kastruller, badbollar och såpbubblor gjorde vår 2 åring galet nöjd och glad💞 Efter det har han även blivit firad med en Molly mus rygga och en jätteflamingo att leka i vattnet med!

(null)

Ralph 2 år är väldigt bestämd, oftast glad, tar inte skit från sina brorsor, grym på iPad, pratar ännu inte så mkt men kan säga ord som hej, natt natt, traktor, blååååå, katt, bass (bajs), WooW till häftiga saker.😂

Han älskar sedan långt tillbaka att sjunga och sjunger såpass bra att man förstår vilken sång han sjunger på trots att han ej kommit så långt språkmässigt ännu.

Ralph älskar att vara utomhus, gunga, klättra och självklart att bada. Trots att han hatar att få vatten i ansiktet vanligtvis så går det bra om man tex är i äventyrspoolen i Furuvik😂

På västkusten lägger gan sig i vattnet och klättrar i och upp själv på bryggan! Totalt orädd💞 På grunt vatten såklart! Krabborna ser ut som spindlar enligt honom!
(null)

(null)

(null)

Ser framemot att se honom växa upp med sina bröder💞