Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Amsterdam

Kategori: Allmänt

Häromveckan var jag på utbildning i Amsterdam via jobbet! 

Åkte Måndag morgon och kom hem sent fredag kväll. Veckan var tuff på många sätt. Utbildningen var på engelska och det var intensiva dagar. Att vara iväg från Jens och barnen var det jobbigaste dock! Har aldrig varit borta från någon av dem så länge.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag och mina två kollegor hann se lite av Amsterdam via båt som åker runt på kanalerna i staden och via att promenera runt.

Otroligt fin stad men fel tid på året att turista runt där då det blåste kalla vindar och var grått och trist. Vill gärna åka dit på våren då tulpanerna blommar, det är varmt och mer behagligt att promenera runt i de mysiga gamla kvarteren💫 Det var väldigt fint med all julbelysning där nu dock🙌

Att besöka Anne Franks hus står också högst upp på listan då vi inte fick nå biljetter dit denna gång. Biljetterna säljs bara online och 80% av biljetterna släpps 2 månader innan och 20% samma dag och då gäller det att vara snabb på biljettsläppet för dom ryker fort som tusan😱

Otroligt skönt att få komma hem ialf! Borta bra men hemma bäst!