Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Vår lilla stora kille

Kategori: Allmänt, Barn

Förra veckan åkte jag till Coop och veckohandlade med Ralph! Undviker vanligtvis att handla med honom om jag slipper för att inte göra handlingen till ett kaos! 

Han fick sitta i kundvagnen och var överraskande nog rätt nöjd under hela handlingen🙌 Han fick slagsida ngn enstaka gång bara 😂 Han var även sugen på att smaka på allt jag lade ner🙈

(null)
Gobiten

Alfred blev dålig efter diskobowlingen med kusinerna i fredags! Han fick feber,hosta och huvudvärk stackarn! Han grät för att han mådde så dåligt stackarn😢 Mamma hjärtat värkte! Peppar peppar så har ingen av ungarna varit speciellt mycket sjukt ännu detta läsår. Mars är dock vår magsjukemånad så vi får se vad som händer framöver!

(null)

Var fantastiskt fint väder igår Söndag. Alfred kröp upp i soffan i uterummet (första gången i år solen värmt upp det) och somnade i solen.

Än så länge är det mkt mkt snö som ska smälta bort...blir väl inte vår förrens midsommar 😂
Kommentera inlägget här: