Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Ralph 1 år❤️

Kategori: Allmänt, Barn

Våran minsting hela 1 år gammal! Du låg ju nyss i magen och tanken att det nu gått ett helt år sedan vi var på förlossningen och du kom efter många timmars kämpande! Stor, varm, rund och go! Hela 4,3 kg kärlek!

I dag ett år sedan är du en otroligt glad och envis pojke som vet vad du vill och lindar oss alla runt ditt finger! 

(null)

(null)

(null)

Du går hur bra som helst OM du får hålla i någon eller dra din kära gåvagn. Springer gärna med den och utomhus är favoritplatsen!

Säger mammmmamama och pappapapa men vet nog inte riktigt än skillnaden.

Sover då och då hela nätter men vaknar oftast en gång per natt för en flaska välling och somnar sedan om igen i din egna säng.

Dagen firades med släkten och faddrarna! Fina presenter såsom tipitält, Babblarna böcker, kläder, klosslåda och skottkärra för att nämna några. Jordgubbstårta som du skeptiskt smakade på och sedan ratade för några majskrokar.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Grattis underbare son på 1-års dagen❤️🌸
Kommentera inlägget här: