Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Hörselkontroll 4 månader

Kategori: Allmänt, Barn

När Ralph var på hörselkontrollen som görs på nyfödda fick man inget resultat på ena örat. Vi skulle bli kallade igen för en återkontroll på detta sa dom. Troligtvis kunde resultatet bero på fostervatten i örat och det försvinner utav sig själv. Vi väntade och väntade på att få kallelsen till hörcentralen men den kom inte och vardagen för oss rullade på så snabbt att det dröjde till Alfreds återkommande besök hos hörselrehab då vi bad dem kontrollera var våran remiss tagit vägen. I Fredags fick Ralph genomföra hörselkontrollen samt träffa en läkare som tittade i öronen på honom. 

Vi (jag) var lite nervös då denna typ av undersökning ska genomföras på barn upp till 3 månader då dom bör sova för att resultatet ska vara gångbart. Ralph är nu 4 1/2 månader och sover sällan på beställning. Vi hade dock tur och Ralph vaknade super tidigt och han sover i vanliga fall länge på mornarna. Så vid 10 när undersökningen ska genomföras är han super trött och somnar så fort han börjar äta😂🙌


Han fick godkänt på båda öronen men bör kontrollera igen inom ett år eftersom Alfred har en hörselnedsättning och att risken då är större att även syskon får det. Hjalmar och Frans bör även dem kollas upp med jämna mellanrum.

Frans var med på undersökningen och var även han super duktig som väntade på oss så tålmodigt och snällt! Efteråt åt vi glass i sjukhus caféet💫
Kommentera inlägget här: