Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Vattkopporna fortsätter

Kategori: Allmänt

I onsdags slog det till för både Hjalmar och Frans! Hjalmar har fått ordentligt med koppor och lider enormt av klådan. Har även haft en hel del feber. Som föräldraledig med nyfödd och med två vattkoppsbarn och ett friskt rastlöst barn blir man rätt knäckt av att vara otillräcklig! Lilleman vill ju äta konstant och då ej ha möjlighet att trösts de andra som mår dåligt är hemskt!


Frans har fått mindre koppor än Hjalmar men har dock fullt på pungen och där svider och kliar dom. Stackarn får panik! Har smörjt in båda med poxy clin och pappan har fixat kalla vatten flaskor och vetekuddar! Tillsammans med alvedon har det lindrat lite.

Nu hoppas vi verkligen att vår minsting inte blivit smittad! Jag som ammar honom och har honom i famnen nästan konstant har försökt undvika när kontakt med de andra och tvättat händerna som en galning! Detta trots att jag vet att vattkoppor är luftburet😝