Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Liten som inte vill bli stor

Kategori: Allmänt

Kämpar ju på med vår Frasse som inte klarar sova själv hela nätterna. Så har det varit i flera år och tidigare turades jag o Jens om att sova i Frans säng när han vaknat på nätterna men sedan jag blev höggravid och sen Ralph föddes så har J fått ta den biten. Vi vill ju förstås att Frans ska sova hela nätterna själv i sin säng men det verkar vara en svår nöt att knäcka.

Jag tänkte att om vi jobbar på att Frans somnar själv på kvällarna utan att någon av oss som vi hitills gjort ligger brevid honom i hans säng tills han somnar så kanske han inte vaknar av att han är ensam om nätterna...


Har försökt med detta nu några kvällar men han är ej så samarbetsvillig. Två kvällar har han somnat själv. Jag påpekade ikväll att han varit så duktig och blivit så stor som klarat det själv. Fick till svar "jag är inte alls stor, jag är miniliten och kan inte sova ensam" 😂 ❤️ Slutade efter en del om och men med att J var kvar på övervåningen men ej i samma rum. 

Önskar verkligen detta kunde lösa sig inom en snar framtid då det räcker ned att man har en bebis som väcker en och håller en vaken om nätterna!🙄

Älskade busunge💙
Kommentera inlägget här: