Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Julen 2015

Kategori: Allmänt

Den kom och den gick! Julen 2015 är i princip förbi! Om ngr dagar är det tjugondag knut och då dansas julen ut!

Blev en snö "lös" jul i år! Snön bestämde sig för att komma lagom till 13 dagen och vräker i princip ner fortfarande såhär 5 dgr senare.

Julafton firades i Slutskär i år hos bror m familj! Osmo svägerskans far var saknad! annars var vi alla samlade💖

Juldagen blev lugn hemma på Gaddaborg endast vi och barnen och på annan dagen kom farmoroch farfar och Mattias o Teresa och firade lite jul hos oss.

Nyår firades med Alfreds faddrar och deras barn och allt var sådär lagom och bra! Hjalmar klarade 00:00 slaget och skålade med oss o grannar ute på gården medans övriga barn snarkade gott inomhus. Vid 01:30 kastade han dock in handduken och somnade nattad av bästa grann tjejerna!

I övrigt har vi i princip gjort så lite som möjligt denna ledighet! Bara varit och undvikit måsten. Badhuset och Filmstaden har vi besökt och en bilfirma i Ludvika på jakt efter den perfekta bilen 😉