Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Motigt

Kategori: Allmänt

Försöker få vilddjuren att sova vilket inte precis är peece of kaka! Blir så fruktansvärt frustrerad över att allt växlade i princip över en natt! Dom hade väl för bra rutiner tidigare att det var dömt att skita sig helt enkelt....

Dom trissar varandra vid sovdags så det blir en jäkla cirkus och någon av Jens och jag måste lägga oss på övervåningen och vänta på att dom ska somna (och skälla när dom lever runt) annars riskerar dom att riva trapp grinden. När dom väl somnat vid 20-tiden så är det bara att ta tag i diskberget och dagens leksakskaos! Sen stupar vi i säng utan tv-tittande eller att ha hunnits umgås bara vi vuxna.

Visst gnäller jag...är bara så ruskigt trött efter sömnbrist och frustration. Svullna ben och ischias som jävlas gör det faktist befogat;) hoppas så innerligt att få ordning på sovrutinerna innan nr 3 kommer, då blir det en annan typ av kaos att ta tag i!

Kommentera inlägget här: