Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Planeringsdag

Kategori: Allmänt

I dag är dagis stängt så idag är pojkarna först hemma med moster på förmiddagen sen åker jag hem vid lunch och är hemma med dem resterande del av dagen.

Hur många planeringsdagar är det egentligen på ett år? Vi är redan inne på planeringsdag 2. Visst är det självklart att dom ska få ha tid för planering men det blir lite bökigt att fixa ledigt alternativt barnvakt alla gånger.

Hur som haver så löser det sig alltid! Och jag älskar all värdefull extra tid jag kan få med pojkarna.

Är på jakt efter en ny vinterjacka pga av att jag denna vinter inte kommer att komma i min vanliga. Men det är så svårt! Svårt att avgöra storlek, svårt att avgöra hur tjock den ska vara för att klara både blid väder och kallt väder samt svårt att avgöra hur mkt pengar den får kosta, eftersom jag inte har lust att lägga massa pengar på en jacka för en säsong. Lär fixa det denna vecka i alla fall! Tur att ungarnas vinterkläder är klara!