Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

18 månader

Kategori: Allmänt

Bröderna värst fyllde igår hela 1 1/2 år. Hipp hipp hurra för dem och för oss föräldrar som tagit oss så här långt ;)Hjalmar tv och Alfred th

Självklart fortsätter dom att utvecklas och kämpar med att anpassa sig i dagisets värld! Dagligen förekommande fenomen är "hedå" dvs hejdå och vinkningar i massor (dock ej när vi lämnar på dagis) samt fruktansvärda viljor på speciellt Hjalmar där dramatik är en speciallitet och det hela går ut på att slänga sig ner på golvet med ansiktet mot golvet och grina och skrika så det står härliga till. Dom har äntligen fått smak för att vistas utomhus och kiknar nästan av skratt när dom rymmer från oss och vi får jaga dem.

Det är en otroligt tuff ålder med mycket viljor, gnäll och bråk men samtidigt en härlig tid då deras personligheter kommer fram mer och mer för var dag som går! Sommaren ligger framför oss och vi ska bara njuta!
Kommentera inlägget här: