Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

dagisbarn

Kategori: Allmänt

Inom en snar snar framtid i form av endast några få veckor kommer Jens och jag ha två dagisbarn. Det är stort!Helt sjukt nästan. Vet inte om jag vill släppa ifrån mig mina små kottar! Vart tog mina bebisar vägen?!

Samtidigt så behöver dom det så enormt mycket. Intensivare barn får man nog leta efter. Energin kryper runt i dem och dom har alltid ngt sattyg på G. Vet inte hur många Ajaj och nej man dagligen får säga. Tålamodet får sig dagligen en känga så det är förhoppningsvis mycket positivt som kommer tillsammans med dagis.

Sen får vi ju hoppas att inte killarna bråkar med sina kompisar på dagis som dom bråkar med varandra....har en vag känsla av att det kommer bli x antal samtal om killarna de närmsta ...hmn låt se 15 åren..

Nu ska jag fortsätta förbereda inför den stora dagen. Mkt som ska fixas som utekläder,märkning av kläder,planering osv..

Kommentera inlägget här: