Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Comeback eller bara ett gästspel...det är frågan!?

Kategori: Allmänt

Har haft ett längre break från bloggandet. Har helt enkelt inte haft motivation,inspiration eller energi för att göra det.

Har tagit mig i kragen nu och ska försöka leta fram lite inspiration att börja igen men jag lovar inget..lika bra det ;)

Julen kom och gick och det nya året passerade sitt tolvslag. 2011 är i full rullning! Värsting grabbarna har hunnit bli 13 och till och med 14 månader gamla. Dom fortsätter utvecklas i rasande fart och deras största intresse nu är att knata omkring och hitta på sat tyg. Alfred började gå för egen hand den 7.e januari och Hjalmar var honom hack i häl den 8.e. Vi har börjat titta på skor till dagisstarten som blir ungefär 1.a mars. OVERKLIGT är bara förnamnet!

En mini kort uppdatering:Mamman kämpar med ett bristande tålamod att få till ett julkort.


Hjalmar julen 2010


Alfred julen 2010Alfred på juldagen med en av moster provesoriskt lappad panna.


Hjalmar på sjukhuset

Alfred slog pannan i soffbordet på juldagsmorgonen och det var så djupt att pannbenet syntes på den lilla stackaren. Vi fick åka in till familjeläkarjouren och där fick de sy ett stygn samt tejpa resterande. Idag har han ett rosa värsting ärr i pannan.

Hjalmar har otur han med för för en vecka sedan fick han så hög feber och verkade så matt att vi åkte till hälsocentralen med honom. Dom skickade i sin tur oss vidare till barnkliniken som tyckte att han skulle spendera natten hos dem så att dom kunde hålla koll samt ta mer prover på honom. Stackarn kämpade stenhårt emot provtagningarna i säkert trekvart innan dom tillslut lyckades få de prover de behövde. Resultatet blev en kanyl i tinningen och en nätmössa på huvudet för att hålla den på plats. Sedan dropp igenom den hela natten lång.

Tack och lov visade proverna på att det "endast" var öroninflammation så vi fick åka hem dagen därpå. Han var tapper vår lille Hjalmar.

Nu ska jag inte skriva och ta i så jag spricker men jag har i alla fall satt bollen i rullning så nu får vi se om den fastnar i något hörn eller om den börjar få upp hastigheten och barbamamma får mersmak för bloggandet!