Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Deltidsledig

Kategori: Allmänt

1.a Februari började jag min deltidsledighet! Säger bara OJ va skönt det är att endast jobba 50% och få spendera resterande 50 % med mina små prinsar! Önskar jag kunde fortsätta på det här viset åtminstonne till efter sommaren...tyvärr sätter ekonomin stopp för det! F*n önskar jag kunde vara lyxhustru. Trivs på något löjligt sett bra med att ta hand om ungarna och fixa och dona här hemma. Shoppa övrig tid skulle inte heller vara fel ;)

Nu säger jag självklart inte att det inte är ett enormt jobb att ta hand om mina grabbar för dom hör som jag säkert tidigare nämnt till den gnälligare skaran barn...och då menar jag inte liite heller. Tycker inte vi skämt bort dem och det känns lite typiskt att båda blivit lika gnälliga. Kan det bero på att dom är tvillingar?? I övrigt så har dom ju enormt olika personligheter.Har tillbringat två tisdagar på öppna förskolan, där dom knappt varit sedan min mammaledighet slutade i oktober. Dunder och brak vilket ICKE succé det var att leka där =( Trodde dom skulle älska att leka med alla leksaker och alla andra barn som var där. NEJ Hjalmar och Alfred visar sig ha enorm separationsångest och då menar jag att jag knappt får resa mig upp från golvet...inte tala om att snabbt kila ut ur rummet för att värma deras lunch. Undrar hur dagis starten ska te sig??

I morn är det back to work som gäller! Mormor och moster passar twinsen till deras förtjusning =)