Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Blivande 1-åringar

Kategori: Allmänt

Den stora dagen närmar sig som jag tidigare nämnt x antal ggr. Pojkarnas absolut första födelsedag!STORT för dem men antagligen störst för oss föräldrar ;)

Tänkte att då det är mest släkt och vänner som följer denna blogg kanske present önskemål går bra att placera just här. Så behöver ni inte klia er allt för mycket i skallen och oroa er för vad ni ska köpa åt killarna. Självklart blir dom glad för vad dom än får dom är inte kräsna..(ännu)

Önskelista

*Kläder kläder kläder stl 86
Dom växer så det knakar och det är snart dags för ännu en ny storlek dvs stl 86. Kläderna går åt som smör i solsken speciellt då dom har samma storlek. Ex. byxor,pyjamasar,strumpor,tjocktröjor,bodys m.m.

*
Leksaker
Gärna aktivitetsleksaker och sådant som rör sig, lyser och eller låter ;)

*Pulka
Bebispulkor inför vintern antar att dom är för små för vanliga pulkor ännu ett tag.

*Böcker
Kommer förhoppningsvis komma till andvänding inom en snar framtid.
Kommentera inlägget här: