Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Igångsatt

Kategori: Allmänt

Jahapp efter att fått panikångest och gråtit några skvättar (antar att jag kommer böla en hel del till)och rådgjort med läkare eftersom jag började få kalla fötter så har jag nu fått mitt lilla piller. Detta ska förhoppningsvis göra att mina värkar sätter igång och leda till att twinsen kommer ut. Kan dock ta ett tag o ev behöver jag en till tablett i eftermiddag. Förhoppningsvis blir jag klar med detta uppdrag idag. Hoppas hoppas hoppas....

KOMMENTARER:

 • Tanja säger:
  2009-11-18 | 13:12:00

  vad spännande gumman! vi håller tummarna för dig, hela centret hälsar!!!!!

 • Gitte säger:
  2009-11-18 | 21:58:20

  Grattis!! Vad duktig du varit! =) Du behövde inte vänta länge. Guuu så skönt att allt är över! Jag längtar så till vi får träffa de nya släktingarna! Sköt om er och pussa twinsen från oss!

  Kraaaam från oss i Skutskär

Kommentera inlägget här: