Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Snart är det dags för en riktig sommarkväll!!

Kategori: Allmänt

Lunchen bjöd på en super god krätfsjärtsmacka. Den kommer jag absolut äta fler gånger! Verkligen tio tummar upp för den. Sen gjorde ju sällskapet sitt också självfallet =)

Snart ska vi börja förbereda för kvällen! För i kväll är det sommarfest med jobbet som gäller! Dags för upp till bevis för fest kommitén! Men det ska bli skoj!

Hoppas på att hinna fixa till mig själv lite också...har inte riktigt bestämt mig för om jag ska byta till ombytet jag tog med mig i säkerhets skull. Kanske roligare att vara lite färggrann i turkost på en sommarfest än att gå i en svart klänning även om den är en av mina favoriter..Jaja det hinner jag fundera på ett litet tag till. Sminkningen är viktigare så hoppas vi får undan förberedelserna snabbt och effektivt.
Lägger upp en av mina gamla sommar favoriter. 
Starkast är minnet av mig o Sandra på Gamla Grand =)