Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Så sant så sant!

Kategori: Allmänt


Efter en konferens om mikrokirurgi i New York satt de ledande kirurgerna i en bar och drack. När de så småningom började bli lite onyktra så kom dom in på deras största triumfer vid operationsbordet.


Den första, en australiensisk kirurg, berättade:
- Vi fick in en kille som hade klämt sig i en tryckpress. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag av kirurger lyckades konstruera en ny hand, byggde en ny arm och en ny kropp, så att när han till slut gick till arbetet blev han så effektiv att han gjorde 5 personer arbetslösa.
 
- Det är väl ingenting, sa en amerikansk kirurg.
- Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor.. Allt som blev kvar var håret. Vi konstruerade en ny skalle, en ny kropp och nya organ och skickade honom tillbaka till arbetslivet. Han blev så effektiv att han gjorde 50 personer arbetslösa.
 
Den svenske kirurgen som hade suttit tyst och lyssnat harklade sig och tog till orda:
- En dag när jag var ute och gick kände jag lukten av en fis.
Jag tog fisen till sjukhuset i en skräppåse, släppte den på bordet och började jobba. Först slog vi in fisen i ett rövhål, byggde nya skinkor, satte fast en ny kropp på den ena änden och ben på den andra änden. Till slut blev det en man som vi döpte till Fredrik
Reinfeldt och han har tamejfan snart gjort ett helt land arbetslöst...


KOMMENTARER:

 • Ella säger:
  2009-04-01 | 08:40:57
  Bloggadress: http://ellabellahs.blogspot.com

  Usch vilken hemsk historia!!! Dessutom helt osann...

 • Jens säger:
  2009-04-01 | 12:02:56

  Håller delvis med dig Ella...hemsk historia, men det hemska är att den till stor del är sann :p

Kommentera inlägget här: