Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

TRÖTT och irriterad!

Kategori: Allmänt

Idag känner jag mig riktigt dödstrött! Vill inget hellre än bara lägga mig ner någonstans och sluta ögonen för en stund. Helst en längre stund på några timmar. Men här på jobbet finns inga sådana möjligheter tyvärr. Har inte ens en soffa någonstans...fast det kanske är lika bra..kanske inte så poulärt att lägga sig och sova på arbetstid.

Bebbarna har levt loppan i natt. Är som jag tidigare skrev ruggit ovan med detta och hade svårt att somna om när jag väl vaknat av det. Var vaken i 1,5 h och det var omöjligt att somna om. Inte blev det bättre av att man istället började grubbla och fundera på allt strul som pågår nu. (hitta ny bostad samt få igenom lånelöftet för att inte tala om hitta en bra barnvagn) Stressade upp mig och när jag äntligen kunde slummra till så sov jag jätte oroligt sista timmen.

Jens och mitt oflyt fortsätter! Jens cykel hade blivit stulen när han kom ut i morse. Blir sååååååååååå less!! Jävla skit stad man får f*n aldrig ha någon cykel i fred i den här staden!! (Måste gå ner i källaren och kontrollera om min cykel finns kvar i förrådet...men vet som sagt aldrig!) Det som gör en allra mest irriterad är att det ska inte gå att ta sig in på våran innergård om man inte bor i huset/husen. En stor grind som det krävs nyckel till hindrar ovälkomna besökare vilket jag tycker är skitbra. Sämre är att idioter till grannar inte stänger grinden ordentligt efter sig! Min duktiga Jens är ofta där och stänger igen grinden när andra har missat poängen med att det ska klicka till så att låset går igen. Typiskt då att han ska dra nitlotten att bli av med sin cykel!! Han som verkligen behöver den fram och tillbaka till jobbet.

Nej jag e suuuuuuuuuuuuuuuuur som en citron idag!! Tror att lite godis kan krävas så jag blir sötare och snällare!hehe.