Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Ännu en helg är på intågande. Lovely!!

Kategori: Allmänt


Två lediga dagar att se framemot. Fredagar är veckans och helgens bästa dag då man har allt framför sig.  

Ska dock ha en relativt lugn helg då det blir fullt upp nästa helg så det är bäst att ladda så man inte blir kallad för pensionär!! ;) JAG ÄR INGEN PENSIONÄR!!! Dock så kanske man blivit lite sliten efter 10 år av ständigt festande...tror det börjar ta ut sin rätt nu..känner av det speciellt under vintern. Måste träna mer och dricka mer vatten och mindre alkohol så jag kommer lite mer i balans så blir det nog bra. Lite vitaminer underlättar nog också.

Det finns dock något som alltid piggar upp och det är att shoppa. Roligast är ju självklart kläder och skor....sjalar har jag också varit fanatisk i att inhandla men lyckats dra ner på eftersom jag insett att alla sjalar ser i princip likadana ut nuförtiden. (+ att jag ej får plats med fler på min "sjalupphängningsanordning" i garderoben) Det finns dock annat än just klädshopping som roar mig och det är tekniska prylar. Denna månad har vi slagit på stort och beställt förrutom en mixer även en tvättmaskin och en torktumlare. Ser ruggit fram emot att få hem dessa då jag är så grymt less på att ha en väntetid på ca 14 dagar mellan varje tvättid i våran tvättstuga. Det som gör det hela ännu roligare är att dom är SNYGGA!
I love them!! Så jag ska strida lite mot strömmen och istället för att som i princip alla andra visa vad man klickat hem i mode istället visa vad jag klickat hem i teknik väg.

                       

Detta har gett mig mersmak. Det som jag känner mest drag till nu är en ny mobil speciellt eftersom min egen som jag haft i mindre än ett år bara krånglar och jävlas med mig. Letar som besatt efter en Samsung F480 touchwiz till bra pris. För min del gör det absolut inget om den är begagnad utan den får gärna vara det då jag inte vill betala någon större summa för den. Men den e snygg!! Vill ha vill ha!! Helst nu...men jag ska försöka hålla begäret nere och inte göra något impulsivt.


Nej nu är det dags för helg! Humöret är på topp!!

KOMMENTARER:

  • Pia säger:
    2009-01-31 | 00:52:11
    Bloggadress: http://www.briardkojan.se

    Har du kollat Tradera? Själv letar jag en samsung där..u600..duger åt en fattig som jag, ha ha!!

Kommentera inlägget här: