Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Fredag snart?

Kategori: Allmänt

Måndag igen.....längtar tills fredag. Veckan känns otroligt lång antar att mycket beror på min trötthet och att jag hatar hur mycket ryggen värker på jobbet. Blir förbannad!! Vill inte vara så här klen!

Helgen bestod främst av vila. Behövde verkligen det. Gjorde dock en dum miss och det var att åka ut till Köpis på lördagen och när jag väl kom hem därifrån var jag helt förstörd i hela kroppen. Hann vila en timme innan det bar av till Jens föräldrar för kräftskiva.

Söndagen resulterade i soffläge i princip hela dagen ändå känner jag mig redan slut som människa.

Glad är jag i alla fall för att Jens syster och hennes pojkvän är tillbaka i stan och att vi kan träffas och umgås mycket mera. Skoj skoj skoj!!

Nu måste jag upp och gå lite ryggen tar knäcken på mig. Längtar hem till soffan!!!Misstänker att jag kommer börja hata den där soffan om några veckor då jag lär vara ruggit less på den!
Kommentera inlägget här: