Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Vår lilla stora kille

Kategori: Allmänt, Barn

Förra veckan åkte jag till Coop och veckohandlade med Ralph! Undviker vanligtvis att handla med honom om jag slipper för att inte göra handlingen till ett kaos! 

Han fick sitta i kundvagnen och var överraskande nog rätt nöjd under hela handlingen🙌 Han fick slagsida ngn enstaka gång bara 😂 Han var även sugen på att smaka på allt jag lade ner🙈

(null)
Gobiten

Alfred blev dålig efter diskobowlingen med kusinerna i fredags! Han fick feber,hosta och huvudvärk stackarn! Han grät för att han mådde så dåligt stackarn😢 Mamma hjärtat värkte! Peppar peppar så har ingen av ungarna varit speciellt mycket sjukt ännu detta läsår. Mars är dock vår magsjukemånad så vi får se vad som händer framöver!

(null)

Var fantastiskt fint väder igår Söndag. Alfred kröp upp i soffan i uterummet (första gången i år solen värmt upp det) och somnade i solen.

Än så länge är det mkt mkt snö som ska smälta bort...blir väl inte vår förrens midsommar 😂

Springvagn

Kategori: Allmänt, Barn

Nu j*klar ska denna fyrbarnsmorsa röra på fläsket (så fort underlaget tillåter) 
(null)

Hittade en beg springvagn/Joggingvagn och förhoppningsvis får både jag och pappan i familjen användning av den!

Saknar löpningen och hoppas på att komma igång och få lite kondition igen.

Gymmet är ändå favoriten men svårt att få till tiden att ta sig iväg dit!

Grillkorv

Kategori: Allmänt, Barn

Tog med mig Frans och Ralph ut till mormor och morfar igår och grillade lite korv till lunch!

Hade en riktig kaos morgon med de största barnen så lite frisk luft och miljöombyte satt fint!
(null)

(null)

Frans och jag tog en liten promenad och sövde Ralph i vagnen. Längesedan jag promenerade där och det var nya hus som poppat upp här och var.

Katten höll sig nära mormor under vårt besök. Han har knappt varit ute på flera veckor då en räv stryker runt huset och verkar sugen på katt.

Nu är det Tisdag morgon och jag håller tummar och tår att det inte blir konflikter varken mellan Twinsen eller mellan dem och mig 🙏🏻