Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Härliga sommar☀️

Kategori: Allmänt, Barn

Har verkligen varit ett par fina dagar nu. Ska bli ännu bättre kommande dagar men då är det min tur att jobba och Jens tur att vara föräldraledig.

Har inte gjort ngt speciellt hitills denna vecka. Dagarna går på ngt vis fort som tusan ändå😝

(null)

(null)

(null)

(null)
 
Jens tog några bilder m sin nya mobil💫 Blir nog att låna den i sommar😉 Fina bilder blir det🙌

Midsommar 2018

Kategori: Allmänt, Barn

Efter en vår utan dess like med värmebölja och torka så kändes det lite extra jobbigt att midsommar så ut att bli en kall och blöt tillställning i år. Lyckligtvis passerade regn och storm vädret dagen natten innan. De sista dropparna kramades ut under midsommar morgonen och det var mulet och blåsigt fram till 15 tiden då det sprack upp och solen kom fram och värmde☀️🌤

(null)

(null)

Vi firade i vanlig ordning hos farmor och farfar och uppe på IP. Det blev traktor färd, fika, lotteri och tipspromenad. Mkt trevligt! Kidsen är inte såintresserad av att dansa men såg stången resas och lyssnade på dansen ialf😂

(null)

(null)

Blev dåligt fotat i år! Stackars Ralph blev inte m på en enda bild. Men han är ju väldigt ofta på bild annars får jag trösta mig med!

Glad Midsommar🌺🌼🌸🌺🌸🌼

Citat

Kategori: Allmänt

Frans sa precis när jag konstaterade att han var så smutsig i ansiktet.

"Det blir man när man är målvakt"

Hjalmar när han skulle sova häromkvällen

" åh jag längtar tills jag blir 18 år!! Då får jag dricka så mycket öl jag vill"

😂😂