Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Vabruari

Kategori: Allmänt, Barn

Vi har varit väldigt skonade hitills i vinter från sjukdomar men denna vecka slog det till. Startade med en snorig liten Ralph i Tisdags och fortsatte med en febrig eländig liten Frasse på onsdagen! Torsdagen låg även Jens däckad i feber och värk. Ralph har stadigt blivit sämre under helgen och nu är även mamman i familjen undergiven värk och feber.

(null)

(null)

(null)

(null)

Det har även kommit rätt stora snömängder sedan i Torsdags och mamman har slitit rätt rejält med skottningen (även på altantak) så kanske inte konstigt att jag som är rätt otränad till slut däckade i sjukdom😂

I dag när jag legat inne i sängen har äntligen solen kommit fram och visat sig över det vackra vinterlandskap som skapats av all nysnö💕 Liiiite bittert när jag inte kunde vara ute o njuta av det. Tog dock några minuters luft och fick det fina på bild!

(null)

(null)

(null)

(null)

I morgon väntar en ny vecka! Får se hur pigg man är 🙈
Kommentera inlägget här: