Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Influensan 2018

Kategori: Allmänt, Barn

Nog blev jag dålig i influensan allt! Det jag kände av på söndagen var en fis i rymden mot hur jag vaknade upp och kände mig på Måndagen. Jens var hemma Måndagen och kurerade sig och det var min räddning. Ralph var också rejält risig och på Måndag kväll fick Jens ta med honom intill akuten för en check. Som tur var fick dom åka hem ngn timme senare. Sved i mammahjärtat att jag ej kunde åka in med honom själv då jag var så risig.

Ralph fick extra stark alvedon och febern gick äntligen ner på honom och det var det som behövdes för att han skulle börja tillfriskna❤️

(null)

(null)

(null)

Hjalmar fick även han influensan under Måndagen och han och jag var dåliga hela veckan! Alfred var den enda som klarade sig ifrån den. Han var dock ordentligt bitter och besviken över att han inte blev sjuk.😂

I helgen var vi en sväng till Haga IP då det var rinkbandy cup som pappan skulle varit med på! Tyvärr hade han skadat sig så det blev att titta på istället för hans del. Kidsen turades om att åka skidor och lite skriller.
Kommentera inlägget här: