Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Ralph 10 månader

Kategori: Allmänt, Barn

Vår lilleman rusar mot 1-års dagen! Håll i hatten ännu en Styrmans kille full med energi och bus❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

6 små tänder har han och han har precis lärt sig att klappa händer och säga mamamamama oklart om det betyder mamma, mat eller allmänt ingenting😂

Han går stadigt med gåvagnen men är rädd för att sätta sig ner från stående till sittande och står och skriker efter att få hjälp med detta när benen behöver vila.

Vällingen har äntligen blivit en favorit och amningen är i princip borta. Frågar man honom om han vill "tutta" börjar han fnittra, suger glatt en liten stund bara innan han tröttnar och vill göra annat! Äter mat gör han rätt dåligt, vi försöker truga i honom lite allt möjligt men han är inte så intresserad. Äta papper gör han däremot gärna så fort han får tag i ngt!

Babblarna är fortfarande en favorit som får honom på bra humör och han rycks med och gungar i takt m musiken 💫

Han vaknar i princip en gång per natt och får välling och somnar om. Däremot är han morgonpigg den rackaren..precis som sina bröder😝

Väldigt skeptiskt mot utomstående och det är mamma och pappa som gäller. Andras famnar duger sällan. 🙈

Men go och glad är han vår pöjk💙
Kommentera inlägget här: