Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Vår☀️

Kategori: Allmänt, Barn

(null)
Blev bjudna på grillad korv med massa goda tillbehör hos grannarna💕

(null)
Ellen och Ralphie

(null)
När dom är sams blir man varm i hjärtat❤️ twins

(null)
Morgonpigg rackare och full i bus😂
(null)

(null)


Första skorna

Kategori: Allmänt, Barn

I lördags fick Ralph prova skor och att gå ute för första gången! En hel del protester när vi satte på skorna men väl ute tyckte han det var helt ok! Föredrog dock att gå med gåvagnen på gräset istället för asfalten som var full i grus! Gick mindre snabbt då ute i stora världen☀️

(null)

(null)

Frans 6 år

Kategori: Allmänt, Barn

I söndags fyllde vår goa, glada, kloka och otroligt kärleksfulla kille 6 år. Åh bad han hade räknat ner inför den stora dagen. Han är rätt blygsam i att önska sig presenter. Det som stod på önskelistan var: cykel,cykelhjälm, iPhone 5s (hans iPhone 5 hade slutat stödja pokemon go) hockeyskydd samt pengar till guldkort i Furuvik.

(null)

Tvillingarna ville att han skulle önska sig en studsmatta och hans svar var då att "nej det är alldeles för dyrt"❤️ Gohjärtat! Vi flikade in att på en önskelista får man önska sig allt stort som smått!

Han önskade sig även ngt djur utan päls💕 kom fram till en vandrande pinne 😂

(null)

(null)

(null)

(null)

Han verkade nöjd med det han fick och det var: iPhone 5 s, cykelhjälm,böcker, pokemonkort, stor boll, hockeyskydd, pengar, mera böcker, VR glasögon och keps! 

Lyckans ost vår Frans att ha fina människor runt sig!

Han var mycket nöjd med sin födelsedag och att äntligen få vara 6 år🎈