Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Just nu

Kategori: Allmänt

Kul att se dessa två leka så bra tillsammans när storebror är ute och leker med tjejer istället😊💕Barnmorskebesök v 38 +2

Kategori: Barn, Graviditet

Hade förhoppningsvis mitt sista BM besök idag! 


Värdena var i princip som förra gången! Hade hoppats på bättre HB värden men så var det ej😟 Ska fortsätta med en tablett om dagen och äta järnrik mat. BM var dock förbryllad då jag haft ett så otroligt bra järnförråd tidigare. Så detta var konstigt vilket får mig att bli orolig att ngt är fel på på?! Ska försöka ha tilltro till BM dock som inte kände att några åtgärder behövdes så här nära förlossning.


Blodtryck 130/70

HB 103
SF mått 35 cm
Viktuppgång +14 kg
Midjemått (eget) 121 cm
Hjärtslag 140

Skriver mest för att det är kul att se tillbaka på i framtiden. Minnet sviker ju ofta på sådana här detaljer.


Kom snart lilla bebis❤️

Utvecklingssamtal

Kategori: Allmänt

Kan inte påstå att jag kunnat varva ner ännu och vilar så mycket som jag kanske borde. Det är massa fix med huset inför fotograferingen som mäklaren ska göra på Torsdag. Sedan har det varit tbe vaccinering, 5-års kontroll, utvecklingssamtal, planeringsdagar på dagis, sommarfest,klassträff osv osv haha!


Nyss kom jag hem från Hjalmars utvecklingssamtal. Han var inte alls direkt pepp på det, utan nervös stackarn! Precis när vi skulle börja (pappan var också med) behövde han springa på toa! (Typiskt för H att ha nervös mage)

Utvecklingssamtalet gick dock strålande och han gjorde en jätte bra presentation! Han är duktig i skolan vår Hjalmar❤️ Gillar de flesta ämnena och är riktigt duktig både på läsning och matte. Skrivandet tar sig också men på hans avdelning kör de bara via datorn och ej för hand under första klass. Det kommer först i 2.an.


En glad och taggad Hjalmar efter utvecklingssamtalet 💫