Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Magsjuka men ej smittsam

Kategori: Allmänt

Natten till Söndagen så började våran minsting Frans att kräkas. Sedan kräktes hsni princip en gångs timmen hela natten. Först kräktes han ner sin egen dubbelsäng sedan våran. Så tvättmaskinen började gå varm redan på natten. Ingen av barnen har kräkts så många gånger...stackarn kräktes galla på slutet och har nu i efterhand sår i munnen.


Nej fy och usch för kräksjukan! Han har sluppit diarré dock och det är ju alltid ngt!

Vi blir hemma en dag 4 med honom för att vara säkra att det ej smittar på ngt vis samt att försäkra att han får i sig tillräckligt m mat så att han orkar med en hel dagisdag. Han äter knappt ngt utom glass och mjölk nämligen. Piggnat till har han dock vilket känns skönt!

Konstiga är att det ej smittat någon av oss andra i familjen. Inte för att jag klagar 😷

Morfar 80 år

Kategori: Allmänt

I dag fyller min far och barnens morfar 80-år! Stort grattis till honom🎈I lördags firade vi i närmaste familjen/släkten honom hemma hos oss! 

Tacksam att ha båda mina föräldrar såpass pigga vid 80 år🙌

barngänget intog uterummet! Kusiner samt sysslingar💕


Det blev exotisk planka och gräddtårta. Lagom av allt!

Dagen preggo

Kategori: Allmänt

I dag har vi haft kalas för barnens morfar som fyller 80 år på Måndag! Mer om det i ett senare inlägg!


Bild på mig och magen v28 + 5