Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Gårdagens Brynäs match!

Kategori: Allmänt

Hela Gävle var laddade igår till max och det såg ut som läkerol arena kokade! Brynäs hade chansen att ta hem SM guldet....men så blev det ej! HV71 gjorde en grym match och vann den så nu står det tre lika inför en avgörande final match på Lördag! Gahhhh nerverna har suttit utanpå kroppen många veckor nu!


Vi och kidsen körde en popcornkväll framför tv.n och matchen! Dock så somnade vi en efter en 🙈 utom Jens då.

Frissan

Kategori: Allmänt

Jag och Frans var till Eva och fixade håret i går eftermiddag! Nu är jag riktigt ljus igen! Back to normal! Så mörkblond som jag varit i vinter var det länge sedan jag var!

Frans blev en liten popstjärna! Han är så stor och cool vår minsting ❤ Han ville se ut som Markus i Markus och Martinus! Så då blev håret lite kortare och ingen tofs på ett tag nu! Skönt när våra grabbar inte har identiska frillor!👍

V34

Kategori: Allmänt

48 dgr till BF! Märks att jag räknar ner va?😂


I dag på jobbet kände jag mig för första gången gravid sliten! Jag kände och känner nu med att kroppen och huvudet är mer trött än vanligt! Att jag helst av allt bara vill vila på sängen och läsa en bra bok med fötterna i högläge! Målet är dock att jobba en månad till! Vi får se! Det går just nu i 190 både på jobbet och hemma! Förhoppningsvis lugnar det ner sig på jobbet i alla fall!

Trotsade dock tröttheten och tog mig iväg till gymet på lunchen. Gjorde ngt galet m ryggen i fredags när jag tränade och det kom tillbaka i går Söndag när jag provade skor. Trodde inge jag skulle ta mig till bilen ens efter det! Hua! Blev dock bättre efter en natts vila! Därav ville jag dock inte träna ngn styrka idag utan körde i crosstrainern istället! Skönt att kunna röra på sig utan att det gör ont någonstans! Tack crosstrainer🙌