Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Sommaren 2016 del 4

Kategori: Allmänt

Efter vår stugvistelse begav vi oss till Göteborg för två nätter i den fina staden!

Vi bodde på Gothia Towers vilket var ett riktigt härligt hotell direkt utanför Lisebergs huvudingång! Perfekt läge för oss med andra ord som givetvis skulle spendera en dag på nöjesparken!

Inte det billigaste alternativet att bo på men värt varenda öre då standarden var hög och läget var perfekt! God frukost och trevlig personal! Panorama hissarna som går på utsidan av hotellet var också en häftig upplevelse och ungarna ville vara åka upp och ner hela tiden! Lite illamående varning för en vuxen dock😂

Första dagen efter vi checkat in på hotellet begav vi oss till Slotsskogen! Älskar den då den är så stor och lummig och fungerar lite som en djurpark med sälar, älgar mm. Stort plus för den är gratis! Tyvärr började det regna strax efter vi kom dit så vi gick bara en kort sväng innan vi begav oss vidare med spårvagnen ner till centrum för middag.

Hade planerat att äta på Vapiano som förra året! Både gott och barnvänligt! Tyvärr hade dom stängt för renovering så det fick bli Olearys som låg brevid istället!

Efter det blev det mys på hotellet och lite vin för mig och Jens framför tv.n. Uppladdning för nästa dag!

Ungarna var tokladdade inför Liseberg och även jag som älskar karuseller! Vi köpte stora åkpasset till oss allihopa! Jens märkte dock snabbt att magen inte gillade karuseller så han åkte mer med Frans och jag och twinsen tog oss an de lite större karusellerna som ex min favvl Lisebergsbanan 🙌

Favoriten för ungarna blev dock Slänggungan! Offrade mig två gånger i den men nu vill jag ALDRIG sätta mig i den igen! Räcker att man mår illa av att titta på när de åker den! Bläää!

Jag och ungarna åkte även Lisebergshjulet! Maffig utsikt och mysigt att åka den med ungarna!

Hela dagen var vi där! Kom dit vid 11 och lämnade vid 22 så 11timmar slog vi ihjäl på härliga Liseberg! Nästa år hoppas jag på ett nytt besök!

Nästa dag åt vi frukost och begav oss åter hemåt mot Valbo!

Sommaren 2016 del 3

Kategori: Allmänt

Äntligen var det dags för att åka till stugan och bästkusten! Morfar var självklart med i bilen det har blivit en rutin! Mormor och moster var redan på plats i stugan!

Stannade som vanligt och åt frukost i Sala.

I år blev det endast en vecka men vi hann med massor. Sola och bada, plocka massor av blåbär och hallon (verkligen ett bär år) plockade även massor av kantareller. Utöver det fanns det även tid för besök i Grebbestad och Fjällbacka vilket är vårat årliga måste då det är så förbaskat mysigt där! Måla lite hann vi också med innan det var dags att dra vidare på äventyr i Göteborg❤️

Sommaren 2016 del 2

Kategori: Allmänt

När vi kommit hem från vårat äventyr i norr ville vi vara hemma ett tag och bla jobba med evighetsprojektet "altanen". Vi ville även få sol och bad då vår första semester vecka inte varit varm.

Vi var till valbobadet, furuviksbadet, gick runt i Furuviksparken och gick på Winnerbäck konsert! Njöt av sommaren med andra ord!