Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Mellofeber och bowlingkalas

Kategori: Allmänt

Kidsen har haft fullt upp med skojigheter i helgen! Igår var det Mello genrep på Gavlerinken med farbror M, faster T och faster F och kusin Amme.
Hämtade hem nöjda kids efteråt som hejade stenhårt på Dolly Style. Dom gick vidare till andra chansen!

Idag Söndag var det dags för bowlingkalas för de två största. Super taggade och tillfixade i sina stekarfrisyrer på bild nedan.


Bowlingen blev en hit och födelsedagstjejen verkade nöjd över grabbarnas present i form av halsband och örhängen💕

Tror dom kommer bli hjärtekrossare i framtiden 😉
Vinter och sjukdomstider

Kategori: Allmänt

Efter influensan vi hade i januari och twinsens kräksjuka förra veckan vill jag vara ha vår,sol och värme. Behöver energi från ngt!

Får hoppas på några fina vinterdagar medans vi inväntar våren. Mars brukar ju kunna leverera ibland.

Tog vara på solstrålarna när vi vabba (inkubationstid trots barn som mådde bra) och gick till backen och åkte med barnen.I går kväll när Jens och twinsen var på brottar träning ville Fransen gå till backen igen och åka. Trots mörkret knatade vi dit och åkte en stund. Toppen att man kan slå på strålkastarna själv. Annars hade det nog inte varit nå höjdare i mörkret.


Nu väntar snart en fullspäckad helg. Längtar redan till nästa helg med mindre   Plikter. 😁

Killen med glugg

Kategori: Allmänt

Måste ju visa Alfreds glugg! Han springer runt och när han pratar ser han ut som en gammal gubbe som blivit av med en tand 😂 Tredje tanden han tappar!

Kommer redan en liten tand där bak så snart är nog den luckan ett minne blott.