Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Alfreds första tappade tand

Kategori: Allmänt

I 10 Månader har han avundats sin tvillingbrors glugg i fram. Nu idag äntligen fick han sin första lösa tand och  den vickade han lös på bara några timmar. Mamman tycker det är äckligt med lösa tänder och vill varken se den vickas eller känna på den! Blä!

Den slank dock rätt ner i magen så får hoppas Tandfen är givmild ändå 😉
Höst i stugan

Kategori: Allmänt

Förra veckan åkte vi och morfar till stugan för det årliga höst besöket! Vädret blev kanske inte så bra som vi varit bortskämda med tidigare men det var helt ok ändå! Solen kom fram då och då och lyste upp mellan regnen.
Ungarna lekte en hel del ute och det var mkt transformers som gällde i lekarna.

Två dagar var vi ut och plockade kantareller. Dag två var morfar med och det slutade med en saknad och eftersökt morfar som var försvunnen i 2,5 h. En av de jobbigaste upplevelser jag varit med om. Som tur slutade det bra och han kom knatande blöt och trött precis innan vi hann ringa förstärkning till letandet! ❤️


Kort taget förra året och kort taget i år!😊

Längtar redan tillbaka men för mig blir det ingen resa dit förrens till våren! Alltid jobbigt med vinter uppehållet!