Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Skumbad

Kategori: Allmänt

I kväll blev det skumbad till pojkarnas stora glädje!Stora killarna

Kategori: Allmänt

En månad kvar på dagis och sedan tillhör de skolvärlden! Helg otroligt dom var ju bebisar nyss! Fotbollsskola och övernattning på dagis har varit denna veckas topphändelser för Hjalmar & Alfred. Dagis har en tradition där barnen som går över till 6-års och därmed slutar på dagis får sova över på dagis. Självklart har de dagis personal på plats. Ungarna hade väntat o längtat efter denna dag och dom hade jätte roligt och övernattningen gick hur bra som helst. Föräldrarnas mobiler var tysta hela kvällen och natten. Till vår stora förvåning lär tilläggas!
Frans och den dubbelsidiga lunginflammationen

Kategori: Allmänt

Natten när vi kom hem fick Frans 40-gradig feber och den höll i sig ända till tisdagen. Febern gick ner och försvann men kom tillbaka på kvällen. Onsdagens besök på HC visade på dubbelsidig lunginflammation och begynnande öroninflammation😝 inte undra på att han hade sån feber,rosslade och hade svårt att sova.❤️
Nu har han ätit penicillin i två dagar av tio. Mycket piggelinare kille redan. Och han förstår inte alls varför mamma o pappa inte låter honom vara ute o leka med de andra barnen. Så hjärtskärande att se och höra hans förtvivlan när han ej får följa med brorsorna ut.