Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Jumbo jet fika

Kategori: Allmänt

I dag tog vi en spontan utflykt till Arlanda och tog en fika på det Jumbo jet kafé som finns där. Det är även ett vandrarhem där man kan bo innan efter en flygning.

Vi satt ute på vingen och fikade och tittade på flygplan som startade i närheten. Barnen var begeistrade. Och vi vuxna oxå 😉 Nu föddes ett stort behov att få komma utomlands till sol och värme speciellt efter denna trista sommar.
Sedan kollade vi in snygga bilar på en bilfirma i Uppsala.

Avslutade med middag på Ikea.Stugan

Kategori: Allmänt

Avslutade mini semestern på västkusten med stugan några dagar.

Gjorde Nordens ark, grebbestad, krabb fiske och faktist ett dopp i havet. Självklart blev det även ett besök i skogen på jakt efter svamp och bär.


Göteborg

Kategori: Allmänt

En spontan minisemester till Göteborg blev det! Två hotellnätter och en heldag på stan.

Första kvällen när vi kom hit tog vi spårvagnen ner på stan och åt middag på Vapiano. Lika gott som alltid!

Tror killarna var upp i varv och somnade först 22:30!😳Trötta föräldrar somnade strax därefter!

Har under fredagen besökt Universeum (tog några timmar) skit bra verkligen! Allt från djur o natur till historia och teknik. Ungarna gillade det!
Därefter hoppade vi på spårvagnen och åkte ner till hamnen till Mariteman. Båt museum. Hade tur att vi anlände precis till en barnaktivitet startade och kidsen fick gå skattjakt och samtidigt se och lära sig lite om några av båtarna som ligger där. Efteråt var dock intresset inte så stort hos dem att fortsätta kolla in de gamla militär båtarna 😝


Avslutade dagen med en sväng in på Nordstan och lite glass. Solen har lyst hela dagen men det blåste rejält. Lagom möra bestämde vi att köpa mat och värma uppe på hotell rummet.Har ett rum med kök så det var kanon att göra så. Hotellet heter mektagonen och ligger två km söder om Liseberg alldeles intill spårvagns hållplats. Mycket nöjda!👍

I morn bär det av till bästa stugan!❤️