Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Glömt bort!

Kategori: Allmänt
Kom precis på att jag totalt glömt bort bloggen. Sorgligt för jag tycker den är så himla bra att spara minnen i. Känns just nu som att allt bara snurrar. Tiden flrsvinner in i ngt svart hål och dagarna går på automatik.

Helgen har bestått av Fredagstacos, kräftmiddag med Alfreds Faddrar och deras två barn. Lite grann häng, besök av mormor o morfar och besök hos farmor och farfar. Farfar fyller år på Tisdag och de drar iväg till utlandet så ville låta barnen få gratta honom en snabbis.

Nu har Jens börjat rusta badrummet uppe. Ska bli så skönt med ett nytt och fräsht badrum. Har knappt använt det i det skick som det varit.

2 år och 5 månader!

Kategori: Allmänt

Slog mig att Frans blev 2 år och 5 månader gammal idag. Det är lika gammal som Hjalmar o Alfred var när Frans föddes. Tyckte dom var så stora då men tycker att Frans fortfarande är liten
;-) Stackarn han kommer alltid vara min bebis! Han vill göra allt brorsorna gör. "jag ossså" är ett mkt vanligt förekommande uttryck han använder. Goskrutt!!Stugan

Kategori: Allmänt

Befinner oss i stugan! Bästa platsen på jorden! Såg nu att mitt blogg inlägg från förra veckan inte fastnat. Får se om jag ids skriva det en gång till..kommer ju knappt i håg vad jag skrev. Skit mobil!! Det är dens fel som är så seg.