Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Pappas lilla hjälpreda

Kategori: Allmänt

Frasse vill också hjälpa till och blanda spackel! Pannkaksmuffins

Kategori: Allmänt

Testade göra Pannkaksmuffins till kidsen förra veckan. Mkt simpelt och snabblagat! Jag tyckte om dem! Dom smakade pannkaka kors i taket ;-) Gick dock hem hos ungarna för ser det ej ut som pannkakor så smakar det tydligen inte pannkaka heller! Suck! Ibland spelar det ingen roll hur mkt man försöker anstränga oss för livets största kritiker (våra barn) 😛Halloween närmar sig

Kategori: Allmänt

Då jag o Jens inte direkt är några fan av Halloween högtiden. Trick or treet skiten specifikt! Så har vi ändå insett att detta har kommit till Sverige för att stanna o lika bra lika bäst att gilla läget! Så i år börjar vi lite smått med en pumpa ialf :-) Jens gjorde ett grymt bra jobb! Min duktige man!


I dag har ungarna maskerad fest på dagis och var så klart super taggade! Dom älskar ju att klä ut sig! Maskeradkläder är ett hett tips inför kommande födelsedagsfirande ;-)