Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

När chips o ostkrokar är slut

Kategori: Allmänt

FredagsmysHelgens kalas killar

Kategori: Allmänt

I lördags hade vi kalas *2. Först barnkalas för 16 ungar (i lokalen på området tack o lov) och sedan kalas för familjen direkt efter. Intensiv dag men skönt att ha det gjort.

Då barnkalaset var ett maskerad kalas agerade Jens lekledare utklädd till Batman (vem annars😉) Lokalens ljudnivå var hög och ungarna sprang runt runt och skrek o tjoade som galningar! Är så imponerad av förskolepersonal som jobbar i sådan ljudnivå.


Twinsen fick massa fina presenter och verkade tok nöjda med dagen! Nu siktar vi på nästa festliga evenemang JULEN. Mindre än en månad kvar nu!😊

5-åringarna

Kategori: Allmänt

I går fyllde våra Goa,tokiga,vilda och galna twins 5-år! Dom har verkligen längtat efter att bli 5 år och sista veckorna har vi räknat ner!

Dom är vildare än vildast och bråkar som vuxna karlar. Dessa testosteron hormoner suck! Men dom skrattar och busar massor ihop oxå. Då låter dom som Beavis and Butthead (för de som minns dom) annars kan jag även dra en liknelse till hyenor för så kan dom oxå låta hehe!


Hjalmar använder sig mer än ofta med uttrycket "aldrig i livet" och "Hörru" och Alfred hotar med "annars tänker jag sova" el "annars  tänker jag bli sur på dig" när han inte får som han vill för sina päron. 😂

När dom öppnat sina presenter bestämde dom att det är på Lördag dom fyller år på riktigt för då är kalaset och dom får mer paket 😉 Så i deras värld fyller dom på Lördag!