Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Tröttmössa!

Kategori: Allmänt

Fyyy för Januari! När det gäller min vinter trötthet så är det def den värsta månaden! Även om snön äntligen kommit och det är så otroligt vackert ute så har vi levt i detta mörker i flera månader nu och det tar ut sin rätt. Känner mig konstant trött och att kliva upp 5:30 på mornarna är en mardröm.

Även twinsen tycker det är tufft med vardagsmornarna det märks. Dom piggar dock på sig fort och när det väl är helg så sover dom ändå inte så speciellt mycket längre!;-)

Nu ska jag ta tag i den här jobb dagen.Helgen över igen då!

Kategori: Allmänt

Måste helgerna gå så fort?

Denna helg bjöd på storhandling i fredags och exklusiv middag på Max. Galna barn med varsin kundvagn på ica Maxi var ingen hit.

Lördag blev det städning och fix inför en middag vi skulle ha på kvällen. Hade en mkt trevlig kväll med fina människor. Twinsen sov över hos farmor och farfar så det fanns mer tid för våra gäster vilket var skönt. Frans var lycklig då en av gästerna var en liten Selma i samma ålder som han kunde springa och pussa på.
winter wonderland

Kategori: Allmänt

Äntligen riktig vinter! Vilket bidrar med mer utelek och frisk luft! Håller tummarna att snön får stanna ett litet tag ialf!

Helgen tillbringade vi mkt utomhus med både pulkaåkning och skidåkning. Barnen är ovana att vara utomhus märker vi snabbt för dom vill inte gå ut frivilligt. Snö som är sååå kul! Och kul har dom haft ;-) Hoppas hoppas det håller sig nu bara vårat fina vinterlanskap!

Killarnas skiddebut hos mormor och morfar gick skapligt, trots x antal vurpor med skidor åt alla möjliga håll. Kan inte vara lätt när man är liten :-)