Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

6 Månader

Kategori: Allmänt

I dag har vi varit gifta i 6 månader! Skulle lätt gifta mig igen 😉 Tänk om man kunde resa bakåt i tiden! Fantastiska dag skulle göra om den flera ggr om 😜

Fotograf: Emmas fotostudio 

Julen 2014

Kategori: Allmänt

Dagarna innan jul var som vanligt intensiva med fix och inköp. Att magsjukan kom till Gaddaborg 49 innan jul kanske inte var direkt optimalt men ändå bättre än magsjuka under jul helgen. 

Julafton firades med Jens sida av familjen hemma hos oss. M och T var saknade men hade det gott i Thailand! Helt rätt av dem. Dagen bjöd på massa ny snö och kyla och vi hann med lite pulkaåkning i backen innan Kalle.Kvällen blev sen för killarna som slocknade motvilligt vid 23-tiden. Efter att Frans kissat på stackars lilla Hampus vinteroverall! 👎

Men en fin lugn julafton i överlag. 

Juldagen spenderade först i soffan framför tv.n och lilla mamman helt slut med ruggiga problem att hålla ögonen öppna. På eftermiddagen bar det iväg till Vårvik för julfirande med släkten Styrman! God kalkon, julklappar och julklappsspel och barn som somnade i bilen hem vid 23-tiden! 


Lukas 12-år

Kategori: Allmänt

I dag fyller min bror son 12-år! Tänk att han snart är tonåring han var ju bebis nyss 😉

I går firade vi honom och bjöds på god mat och go fika! Känner mig mätt fortfarande! 😜