Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Pott träning

Kategori: Allmänt

Har ju totalt glömt att skriva om Frans pott bravader! Har inte alla pott tränat honom ngt men sista två veckorna innan dagis starten började han också vilja kissa i buskarna som sina storebröder. Han klev upp och avbröt badandet (strand o pool) för att kissa och även för att bajsa. Förstod att detta tyvärr kom för sent och nära inpå dagis start. Men glatt överraskade blev vi i fredags då han gick och bajsade på pottan!

Ni slipper bildbevis..tror inte ni är riktigt så intresserade;-)Som en käftsmäll

Kategori: Allmänt

Har dragit på mig en förkylning och nu var det längesedan sist..inte för att jag klagar över det ;-) men den här förkylni gen i sig känns som en käftsmäll för jag har glömt bort hur det känns haha. Rösten har fått ordentligt m stryk och ansiktet pulserar pga av all snor som produceras. usch och blä. Tur att jag kan ta med mig jobbet hem och slipper förpesta mina kollegors tillvaro. Jag håller ställningarna från sängen med en varm gosig filt över mig!Midnattsloppet

Kategori: Allmänt

Vi klarade det!!! I går sprang jag, Therese o Åsa Midnattsloppet för första gång. Våran första mil ever! Fantastiskt nervöst innan och fantastiskt häftigt att uppleva. Sedan fantastiskt skön känsla efteråt att man faktist genomfört det!

41500 deltagare i rosa tröjor. Trångt på banan och man fick sicksacka sig fram.2 mördarbackar. Underhållningen och alla ljus o lampor var grymma. Det kändes inte som en mil pga all man upplevde längs banan

Glad och nöjd Woop woop!!

Några bilder tagna från Aftonbladet.
Start. Hög musik och fyrverkerier!


Målet

Mitt eget resultat. För mig att slå nästa gång kanske?;-)


Medaljen


Slutligen..skumpan och belöningen som väntade på rummet!