Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Stockholm

Kategori: Allmänt

Arbetsdagen har spenderats i sthlm med workshop avseende det lönerevisionssystem jag är med och utvecklar. Dagen kändes bra och har gett en hel del. Vi vet vad vi vill bita tag i tills nästa års lönerevision sätter igång.

Har inte hänt så mkt med bröllopsplaneringen på sista tiden. Försöker hitta lite inspiration nu när jag ändå har tid över sittandes på tåget hem. Vigselringen beställde jag i måndags så alltid ngt att bocka av. Jens använder förlovningsringen även som vigselring så han slapp ha ring besluts ångest ;-)

Påsken 2014

Kategori: Allmänt

Strålande solsken sammanfattar helgen. Helt fantastiskt fint och varmt väder. I dag var det varmast med 18,5 grader. Långfredag regnade tyvärr men en trevlig påsklunch i vårvik blev det. Påskafton spenderades hemma m pyssel ute och grillat. Påskdagen spenderades i Haga hos Jens föräldrar. Solsken och även då smarrigt grillat. Annandagen var vi åter på hemmaplan och bytte däck, putsade fönster och pysslade. Grillade korv nere vid ån och hade ytterligare en riktigt fantastisk dag.


p.s idag beställdes min vigselring...ännu ett steg närmare dagen D ;-)

Glad Påsk

Kategori: Allmänt

Fyra lediga dagar väntar! Ska bli riktigt skönt!

I dag hade vi tre påsk kärringar. En mer än villig och två som endast offrade sig pga av att det var enda sättet att få godis på. Hjalmar har börjat poängtera och ta fasta på vad som är tjejigt och vad som är killigt. Känns rätt trist när han redan börjat agera tonåring.

Frans däremot hade påsk klänning på sig hela dagen på dagis. Även när dom lekte ute. Vägrade ta av den haha!