Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Blondie

Kategori:

Äntligen har jag tagit mig i kragen och besökt frissan! 7 månader har gått så det var minst sagt på tiden! Nu är ful utväxt puts väck och allt slitet hår bortklippt! SKÖNT! Mormor prommade runt med Frans på stan under tiden och efteråt blev det en liten fika på Lido innan jag och junior återvände till Valbo igen.Måndag

Kategori:

Dagen kantades av lekträff i S.Bomhus m Jenny och super söta Wilma. Samt det obligatoriska Vårviksbesöket hos mormor o morfar! Letade fram min gamla vagn som nu har över 30-år på nacken och alla tre ungarna diggade den skarpt!:-)

Vårruset 2013

Kategori:

I går var det dags för vårruset tillsammans med kollegorna! De 5 km gick bättre än förväntat och mina benhinnor höll sig i shack!