Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Började långfredagen med lite lek med pippihuset. Alla tre pratar och leker med figurerna!:-)

Påskkärringar

Kategori: Allmänt

I dag är det Skärtorsdag och med lite tur fick jag twinsen att ställa upp på lite utklädnad. Först fick lilla mamman då självklart ställa upp och påsksminka sig så dom förstod vad det handlade om ;-) Dom blev helt lyriska och studsade runt i sina (mammas) klänningar och huckle. Frans var mindre nöjd med sina fräknar och huckle haha.

Frilufsliv

Kategori: Allmänt

Blev ännu ett besök i Vårvik och ännu mera korvgrillning. All grill rök och korvlukt lär sitta i skinnet på mig efter den senaste tidens ihärdiga korvgrillning. Frans fick göra premiär sittningen i ryggan och verkade rätt nöjd. Dock mindre nöjd med brillorna! I morgon Måndag är starten på min SISTA vecka som heltidsföräldraledig!! Varför måste tiden gå så sjukt fort! Tur att jag får vara ledig på 50% i några månader så att jag får en mjukstart på arbetslivet ;-)