Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Minstingen o jag

Kategori: Allmänt

Medans twinsen är på utflykt m farmor och farfar har jag o Frans lite egen tid ihop! just nu lekparken där rutschkaneåkning står högst upp på schemat!


Bröllop

Kategori: Allmänt

I går fick vi se Tess och Philip säga ja till varandra i Böna kapell! Vacker dag, vackert par och en härlig fest sammanfattar dagen bra! Dagen efter sammanfattar man lätt med ttt ord!-TRÖTT ;-)Åska

Kategori: Allmänt

Var med om den otäckaste åskan i mitt liv igår. Jag hade sån ångest och hjärtat gick på högvarv. Stugan som ligger i skogen omgiven av höga träd ligger även på en liten bergsknall. Jag har alltid avskytt att vara där när det åskar just för att det ofta blir rätt intensiv åska som dröjer sig kvar. I går gick det dock till extrem överdrift. Vid 20-tiden efter några timmars mullrande när jag precis skulle gå över till vår lillstuga och natta Frans slog blixten ner och fan så det smällde till!! Vi slängde oss alla på golvet och blev smått chockade. Tack o lov för att jag ej gått utanför dörren ännu. Strömmen gick naturligtvis och ett kontaktuttag explodrrade av smällen. Vi blev sittandes i soffan i typ en timme innan det avtog och vi gick och lade oss. Strax efter att ungarna somnat satte det igång igen och både jag o jens höll på att skita knäck! Blixtarna ven runt omkring husen och åskans dån var öronbedövande! Marken och husen skakade och jag fick dödsångest! Det var så vidrigt! Eftersom pappa låg på sjukhus så var mamma helt ensam i stora huset och jag var skit orolig för henne och att det skulle börja brinna där. Efter någon timme avtog det men det tog oss säkert en timme att få nerverna i shack och lyckas somna. Vaknade dock med ett ryck när blixten plötsligt slog ner med ett brak i närheten och hela skiten var igång igen! Kände sån ångest för hur man skulle skydda barnen. Ville breda ut ängla vingar över dem men inte ens armarna räckte till kändes det som. Åskan kom och gick resten av natten. Vid halv sju lyckades jag somna och sov två timmar tills Frans vaknade och jag behövde stilla min oro för mamma. Hon mådde dock bra men även för henne hade det varit det värsta åskovädret hon varit med om. Brorsan o hans familj som sov vägg i vägg med oss var också ordentligt påverkade av upplevelsen. Grannarna hade heller aldrig varit med om liknande. Det enda man ville var att ta bilarna och fly men vi kunde inte ens ta oss ut till bilarna. Granntanten hade dock tagit sig ut till sin och där blev hon kvar hela natten. Jag vågade inte ens gå ut för att kissa på hela natten och till slut fick jag använda mig av pojkarnas potta vilket oxå var en upplevelse i sig ;-). Tackar min lyckliga stjärna att det bara var strömmen som fick stryk och inga bränder eller personskador uppstod för oss.Vi är ordentligt skakade fortfarande och det var en mardrömsupplevelse! Är det priset för en veckas kanon väder sä står jag över. ALDRIG vill jag uppleva det igen!