Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Operation inställd

Kategori: Allmänt

Sjukstugan fortsätter och alla tre små knoddarna har feber. Får invänta en ny operationstid till Alfred. Får hålla tummarna att den blir genomförd då och att dumma sjukdomar håller sig borta. Trycker i mig två alvedon och hoppas få sova ngr timmar i natt.

önskan om en bättre fortsättning

Kategori: Allmänt

Veckan leder mot sitt slut och i morgon är det tänkt att Alfreds operation ska äga rum. Just nu vet vi inte hur det blir då både Alfred o Hjalmar är ordentligt förkylda med feber och hosta. Kan inte saker och ting bara flyta på? Allt krånglar just nu :-( sjukdomar och ekonomi och grejer som går sönder. Nej skulle va trevligt om allt inte hopade sig och kom samtidigt. En bättre fortsättning på 2013 skulle verkligen sitta fint. I-lands problem i know! Håller tummarna att Alfreds operation blir av i morgon så man kan lämna den bakom sig.

liten blir större

Kategori: Allmänt

I dag har vi sänkt Frans spjälsäng. Det var i sista stund då han ställde sig upp i den och visade sitt missnöje direkt. Det går fort nu. De senaste dagarna har han lärt sig klappa händerna,vinka,spela på munnen och kryper kortare sträckor. Vår bebbe blir större och större precis som han ska även om jag som hans mamma önskar jag kunde stoppa tiden och få ha honom som liten bebis lite längre ;-)