Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

playdate

Kategori: Allmänt

I idag fick Frans och Sebastian leka en stund på förmiddagen och det var precis vad dom gjorde också. Kul att se dem krypa runt på golvet med varandra,skratta och gestikulera :-) Sebbe är en omtänksam kille som gärna pussas och kramas. Frans gick lite motvilligt med på en puss eller två ;-)

Just nu

Kategori: Allmänt

Just nu opereras Alfred. Skrämmande och läskigt att vår lilla pojk ligger sövd på ett operations bord. Han var inte glad och samarbetsvillig vid sövning. Jens fick blåhålla honom men det gick som tur var fort. Nu är det bara att vänta....

En strålande dag

Kategori: Allmänt

I dag var verkligen en sådan där kanon vår/vinter dag! Några plusgrader och strålande solsken! Hoppas på några fler dagar innan all snö är borta för den här vintern. Dagen spenderades i pulka backen med morbror P och stor kusinerna. Jag har tagit en uppfriskande promenad med L tidiare i kväll o nu laddar jag och Jens inför Alfreds operation i morgon. Hjalmar sover hos farmor och farfar. Känns lite olustigt att han ska sövas och hur han kommer hantera hela händelsen.