Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

Utflykt i Mackmyra

Kategori: Allmänt

I dag fick vi äntligen en riktigt härlig utedag! Vi tog oss bort till fina Mackmyra och hälsade på hästarna och promenerade en bit i skogen. Avslutade med kålbullegrillning i Mackmyra parken. Det är verkligen mysigt där alla årstider. Perfekt för utflykt med matsäck! Solen sken på oss hela tiden så vi hade en kanon dag! Härligt!!God Jul

Kategori: Allmänt

Julen anlände och vi är redan mer än halvägs igenom den. Julafton firades med min sida av familjen ute i Vårvik och Juldagen med Jens sida hemma hos oss i Valbo. Hitills en mycket fin och trevlig jul trots den gröna naturen som vi hellre har vit så här års.

Har inte tagit en enda bild med mobilen vilket beror på det mobilförbud jag satte på mig själv. Skönt m paus från omvärlden.:-)

Pojkarna har varit helt crazy och allt har kretsat kring julklappar och dom har fått många och fina klappar. Dom har verkligen en härlig släkt kring sig som skämmer bort dem. Bilder kommer någon gång.Julstress

Kategori: Allmänt

Som vanligt har vi ej kunnat undvika att hamna i julstressen. Förhoppningsvis lyckas vi däremot styra av det värsta innan helgen så att vi bara kan göra roligt fix då. Som julgodis, julmat och kanske tom lite pyssel. I dag kommer en städfirma till oss så vi har fejjat undan allt jox o skit som inte ska ligga framme under helgen. Efter deras städning hoppas vi sedan hålla efter så att det ej blir någon storstädning dagen före jul som det i vanliga fall tenderar att bli! Ska bli spännande att se vad vi kommer hem till i eftermiddag! ;-)

I veckan återstår dock lite julklappsinköp som jag hoppas vi kan avklara på en kväll.

Älskar julen trots stressen men hoppas den blir ännu bättre med god planering!