Me & My Boys

Mamma till fyra grabbar, tvillingarna Hjalmar & Alfred födda -09, Frans född -12 samt vår nyfödda son -17. Gift och bor i villa i Svensson Svensson område. Jobbar heltid och försöker rodda vardagen full med jobb,skola,dagis,matlagning, städ och fritidsaktiviteter tillsammans med min kloke och underbare make. Högt och lågt inget är perfekt, varje dag olik den andra!

En grå och mulen dag

Kategori: Allmänt

Får en att tänka tillbaka på fina dagar som denna!En helt vanlig Tisdag i den nya verkligheten

Kategori: Allmänt

Dagislämning ,Jobb, dagishämtning, matlagning, diskning, läggning, städning osv osv är ett rullande schema i vår nya verklighet. Tur att solen fortfarande skiner och värmer och gör det hela så otroligt mycket lättare!

I kväll hann vi med lite bus oxå...Tack till sommaren som dröjer sig kvar!! Syster/moster agerade fotograf.


Tufft!

Kategori: Allmänt

Känner mig som en riktigt blödig morsa...Super tufft att vända en förkrossad Frans ryggen och bara fortsätta gå. I dag stämde även Hjalmar in i skönsången och gjorde det hela ännu jobbigare. Vet inte varför det är extra tufft med Frans men antagligen för att det är sista barnet och tiden med en liten hemma är över. Önskar jag kunde skjuta på dagis starten och ta med honom hem och ha några månaders kvalitets tid till ;-)